• idag
  17 jan
  -5°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  18 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  20 jan
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   2.4 mm
 • torsdag
  21 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Medlemsmöte för PRO Södra Ryd

Läsarnas
PUBLICERAD:
Roy Sällström från Hällekis underhöll.

Vid medlemsmötet för PRO Södra Ryd i Parkstugan var 16 medlemmar närvarande. Ordföranden hälsade alla välkomna till mötet som var av formell karaktär och inledde med att ta ställning till förslag till verksamhetsplan samt budget och medlemsavgift för 2021. Samtliga förslag godkändes av mötet. Ordföranden gav sedan en aktuell information om kommande aktiviteter, han påminde om att julbordet inte blir av i år på grund av den rådande pandemin men lovade att vi gör en utflykt till våren om läget har förbättrats avseende pandemin.

Roy Sällström från Hällekis underhöll oss med blandade bitar från 50-60-talet och berättade episoder från andra framträdanden som han har gjort under åren. Underhållningen var mycket uppskattad med många applåder och skratt från de församlade. Som tack fick han PRO-lotter.

Så var det dags för fikat med en god fralla samt Maj-Britts goda kaka. Därefter var det lotteri med fina vinster. Ordföranden tackade de närvarande för visat intresse och påminde om nästa träff som är den 18/1 2021 och påminde även om att qigongen startar 12 januari, samma plats som tidigare. Efter detta önskade han alla en god jul och ett gott nytt år och därmed avslutade han mötet.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.