• idag
  20 jan
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  21 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  22 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  23 jan
  -0°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Ingen oppositionspolitik nästa år

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Jesper Sydhagen
Slutreplik.

Lina Davidsson, ordförande för (S) i Karlsborg ger mig nu sin slutreplik (SLA 9/11), men misslyckas dock i sina försök att försvara sitt parti med dess obefintliga framtidsvisioner för vår kommuns bästa. (S) försvarar sin budget för år 2021 - det viktigaste styrmedlet för hela kommunens verksamhet - som till 99,9% överensstämmer med Alliansens budgetförslag. Under nästa år kommer (S) få acceptera varje ekonomiskt beslut som Allianspolitikerna fattar, då S nu redan sagt ja till Alliansens budget. Så, ingen oppositionspolitik nästa år. Dock ett oppositionsråd med högt arvode.

Lina Davidsson ondgör sig över att jag som enskild medborgare tar mig friheten att tycka något annat än vad (S) står för. Jag gläds självfallet åt att Lina Davidsson uppfattar att jag med min signatur representerar fler. (S) bör väl då ta till sig medborgares synpunkter och värna om insändarens rätt att få tycka till om vår kommun.

Också fundersam

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.