• måndag
  18 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  20 jan
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   2.4 mm
 • torsdag
  21 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Årets hittaut-vinnare!

Läsarnas
PUBLICERAD:

Nu ska det börja cyklas hemma hos Tommy Andersson i Frostaliden i Skövde. Tommy är säsongens lyckliga vinnare av cykeln. Tillsammans med sin fru är de rutinerade hittaut-deltagare. Tommy är från Vara och via hittaut har han upptäckt många fina platser genom åren i Skövde. De har som mål att alltid ta sig ut gåendes från bostaden för att leta checkpoints. Vem vet, kanske de kommer cykla nästa säsong?

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.