• måndag
  18 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  20 jan
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   2.4 mm
 • torsdag
  21 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Årets vandringspris delades ut

Läsarnas
PUBLICERAD:
Från vänster: Anna Grahn, Katarina Karlsson och Emelie Johnsson.

I fredags var Bröstcancerföreningen Agatha hos Mary Kay, Skövde för att överlämna årets Vandringspris. De har skänkt en gåva på 22 975 kronor till vår insamling under oktober. En fantastisk prestation. Det var deras andra inteckning i vandringspriset.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.