Hoppa till huvudinnehållet

"All personal får 500 kronor extra till jul"

Publicerad:
De backar upp Erikssons ordförandebeslut. Fullmäktiges ordförande Ann Ohlsson (L), oppositionsrådet PeO Andersson (M) och kommunstyrelsens Anna-Karin Johansson.
De backar upp Erikssons ordförandebeslut. Fullmäktiges ordförande Ann Ohlsson (L), oppositionsrådet PeO Andersson (M) och kommunstyrelsens Anna-Karin Johansson. Foto: Tibro kommun

Kommunalrådet Rolf Eriksson (S) tog för några dagar sedan ordförandebeslutet att alla kommunanställda ska få en extra julklapp. Ett presentkort på 500 kronor att handla för hos Tibro Handel.

– En välbehövlig uppmuntran till all personal samtidigt som vi stödjer handeln.

Tibro kommun har även tidigare gett personal presentkort inför julen, men aldrig i den här nivån säger man i ett pressmeddelande.

– Vård- och omsorgspersonalen gör ett fantastiskt jobb, berömmer Eriksson och tillägger samtidigt att det finns många fler som sliter och gör uppoffringar.

Det var efter samråd med näringslivschef Mattias Peterson som Eriksson beslöt avtala med Tibro Handel om presentkort. I kommunen arbetar 1 000 anställda och julgåvan blir därmed värd en halv miljon.

Artikeltaggar

Ann OhlssonAnna-Karin JohanssonNyheterPer-Olof AnderssonPolitikRolf ErikssonTibroTibro HandelTibro kommunTibro kommun

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.