• idag
  16 jan
  -3°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  17 jan
  -4°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  18 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  20 jan
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   2.4 mm

Till minne

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Nils Petter Nilsson/TT

Barbro Hallberg

Barbro Hallberg har efter en tids sjukdom avlidit. Det är med stor sorg och saknad vi minns henne för hennes stora intresse för bygdens historia och engagemang i Askebergagruppens arbete med utveckling av kulturturismen och synliggörande av historiska platser och förbättra besökarnas möjligheter till upplevelser. Barbro var en stor tillgång och till glädje för gruppen. Vi minns hennes lugna och trygga sätt i all vår planering, hennes varma intresse för växterna och blommorna; låt dem växa, var Barbros vädjan.

Vi vill uttrycka vårt varma deltagande i den sorg som drabbat familjen.

Vi minns Barbro med tacksamhet och glädje.

Askebergagruppen

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.