Coverband tolkar två låtar från förr

Musik
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Billquist och Babs släpper två nya covers.
Foto: Privat
Falköpingsbandet Billquist och Babs släpper inom kort två nya coverlåtar - "Den killen är crazy” och ”Stigbergsgatan 8”.

Bandet tolkar Ulla Billquist och Alice Babs sånger och för ett par år sedan släppte de sin första fullängds-cd "Säg det med ett leende". De två nya singlarna släpps den 23 december på Spotify.

– Det känns så längesedan vi spelade för publik nu. Så vi har spelat in ett par glada låtar för att muntra upp oss själva och förhoppningsvis de som lyssnar, säger sångaren Mathilda Eklund i ett pressmeddelande. Med sig i bandet har hon Anders Granström, kontrabas, Robert Eklund, trummor, Perra Ljungberg, gitarr och Ingemar Bengtsson, gitarr.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.