Snöproduktionen i gång på Billingen

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: Tobias Larsson Franzén
Under fredagen och lördagen gick snökanonerna för fullt uppe på Billingen medan det var kyligare väder.

De senaste dagarnas minusgrader fick kommunen att dra igång snöproduktionen på Billingens fritidsområde. Under lördagsförmiddagen sprutade snökanonerna för fullt, men det gick ännu inte att använda spåren. Under söndagen låg temperaturen åter över nollan och kanonerna fick stå i vila. Om snöbädden kan ligga kvar och det går att göra spår återstår att se under veckan som kommer.

På Billingen Skövdes facebooksida uppmanar man allmänheten att hålla koll på hemsidan skidspar.se för aktuell spårstatus.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.