Födelsedag 1 januari

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Shareef Mofleh

75 år fyller den 1 januari Shareef Mofleh, Skövde. Han är född i Palestina. Shareef har en Ph. D - doktorandexamen i filosofi för vetenskapsteknik. Numera är han pensionär men under sin yrkesverksamma tid var han chef för arkitektoniska och strukturella designstudier för byggnader, byggnadsförstärkning och universitetslektor vid University of technological sciences. I 30 år arbetade han inom byggteknik i Syrien, Libanon, Irak och Jemen.

Shareef gillar att umgås med sina barnbarn och tar gärna långa promenader i de vackra skogarna. Hans intresse för läsning är stort, speciellt historiebaserade böcker. I övrigt gillar han även att följa världens alla olika nyheter.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.