Födelsedag 13 januari

Födelsedagar
PUBLICERAD:
Foto: Stina Stjernkvist/TT

Per Helge Nordström

100 år fyller den 13 januari Per Helge Nordström, Karlsborg. Han är född i Rödjan i Askersunds kommun och gick 6-årig folkskola i Axsjö skola. Värnplikten gjorde han på I 3 i Örebro.

Efter värnplikten flyttade Pelle, som han alltid kallas, till Karlsborg. Hans första arbete var vid Flugebyn när flygfältet uppfördes. Han var då anställd hos Gunnar Ericsson och Bussbolaget. Pelle har sedan under hela sitt yrkesliv verkat inom transportbranschen. Under andra världskriget gjorde Pelle även beredskapstjänst i norra Värmland vid Norges gräns.

Siv Westlin Andersson

75 år fyller den 13 januari sjuksköterskan/distriktssköterskan Siv Westlin Andersson, Hjo. Hon har under uppväxten bott i Öglunda, Tibro, Lerdala och Hjo. Födelsedagen kommer att firas coronasäkert med bl.a. barn och barnbarn.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.