Födelsedag 14 januari

Födelsedagar
PUBLICERAD:
Foto: Stina Stjernkvist/TT

Jens Strandberg

85 år fyller den 14 januari Jens Strandberg, Tidaholm. Han har tagit realexamen på GTI i Göteborg och har även en vägmästarexamen. Under sin yrkesverksamma tid arbetade han på Tidamek, mekanisk verkstad i Tidaholm.

På fritiden ägnade sig Jens mycket åt idrott såsom orientering och längdåkning på skidor i Tidaholms SOK Sisu. Han har även åkt fyra Vasalopp.

Musik är ett stort intresse och Jens spelar både piano och vibrafon. I 50 år var han med i Vulcans musikkår och han har spelat swing med Sven Gustavsons kvintett och storbandsmusik med Vulcans Big Band. Han har även spelat i tv på Skövdekanalen.

Jens tycker också om att dikta och skriver även om sitt liv på Jorden. Han är numera troende och besöker ofta "Frälsis" där han även har spelat musik med kvintetten Mjukjazz.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.