Hur tänkte man i Karlsborg vad gäller vaccin för covid?

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Jesper Sydhagen

Det sprider sig fort i en liten by som Karlsborg att cheferna inom kommunen har fått vaccin före de som jobbar med svårt utsatta och som verkligen inte får bli sjuka. Hur är det möjligt? De flesta cheferna visar sig inte så mycket i verkligheten och jobbar mest hemifrån. Givetvis ska de som jobbar med gamla och andra utsatta ha vaccinet först för att skydda de som behöver skyddas, eller tycker man inte så i Karlsborg? Det kanske är viktigare att skydda cheferna...

Detta stinker riktigt illa tycker jag. En del chefer har försett sig själva i dessa tuffa tider för utsatt personal. Att ni inte skäms. Hoppas det finns en bra förklaring på detta från kommunens sida. Tycker att SLA ska gräva djupare i detta. I mina ögon så är detta mygel på en hög nivå och det borde bli konsekvenser. Ser fram emot en förklaring.

En bekymrad invånare just nu i Karlsborg

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.