Lokalvårdare en prioriterad grupp

Insändare
PUBLICERAD:
Lokalvårdare i vårdnära miljöer är en prioriterad grupp för vaccination, skriver Dina Ebbeson, områdeschef Regionservice.
Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Svar på insändare i SLA 10/2 "Varför är vi inte prioriterade?"

Lokalvårdare är en prioriterad grupp då de arbetar i vårdnära miljöer. Våra medarbetare kommer vaccineras via Skaraborgs sjukhus med preliminär start från och med mars beroende på tillgång på vaccin. Först ut är de medarbetare som arbetar närmast Covid-19 patienter, sedan följer resterande medarbetare som arbetar inom sjukhusets lokaler enligt prioriteringsordning. Medarbetare får löpande information från sina chefer angående vaccinationsplanen inom SkaS.

Dina Ebbeson, områdeschef Regionservice

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.