Födelsedag 19 februari

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Pierre Fahlström

I dag, den 19 februari fyller Pierre Fahlström, Skövde 70 år.

Efter utbildning arbetade han som musiklärare under större delen av 80-talet i Lindesbergs kommun. 1989 gick flyttlasset till Karlsborg där han var ledare för kommunens musikskola i 11 år. Från år 2000 verkade han som chef för Skara Musikskola fram till sin pensionering 2018. Under denna tid utvecklades även kulturhuset "Stureplan" där Musikskolan ingick.

Vid sidan av yrkesverksamheten har visan legat Pierre varmt om hjärtat. Han har uppträtt flitigt under flera decennier. I början av 2000-talet tog han allsången till Skaraborg. Han startade och ledde allsång bland annat i Fornbyn i Skara och i Karlsborg.

Numera ägnas tiden åt familj, resor när och fjärran, promenader och svampplockning. Pierre är även engagerad i sin bostadsrättsförening och aktiv i Visans Vänner, Skaraborg. Firandet flyttas till senare.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.