Vad vill majoriteten göra med Nyboskolan?

Insändare
PUBLICERAD:
Varför är det bara SD som har insyn i verkligheten och som bryr sig om Nyboskolan, undrar insändarskribenten.
Foto: Anita Enocksson

Den politiska majoriteten i Barn- och utbildningsnämnden tar inte sitt ansvar. Ordföranden Alda Danial (Liberalerna) är inte bara svag, hon gör precis som förvaltningschef Eva Gustafsson säger. Moderaterna och Kristdemokraterna tittar på och Sverigedemokraterna försöker göra något. Men det är inte lätt för SD, för majoriteten vill inte lyssna.

Vid senaste sammanträdet drog tydligen ordförande Alda Danial ett streck i debatten. Hur ska då SD kunna få gehör för sina förslag, när de inte får framföra dem? Varför är det bara SD som har insyn i verkligheten och som bryr sig om Nyboskolan?

Enligt en artikel i tidningen angående resultaten på medarbetarenkäten 2020 har den nya rektorn på Nyboskolan, som började för ett år sedan, misslyckats.

Vad vill majoriteten egentligen?

En Tibrobo som bryr sig

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.