Lämna inte bajset på Örlen

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten tackar dem som plogat på Örlen men vill samtidigt påpeka att hundägare bör ta upp efter sina hundar. (Bilden är tagen i ett annat sammanhang.)
Foto: Elof Johansson

Ett stort tack till den/dem som plogat och spårat på Örlen. Helt underbart att kunna nyttja sjön även vintertid. Som vanligt finns dock de som aldrig förstår när de förstör för andra. Jag har inget emot att folk tar med sina hundar ut på isen, men att lämna flera gula snöhögar och ett par rejäla bajshögar efter sin hund är inte okej. Utgår från att du som nu gjorde detta inte tar upp efter din hund annars heller så du kanske borde bosätta dig där din hund kan göra sina behov hemma hos er så slipper vi andra trampa runt i det.

Vintersportare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.