Till minne

Familj
PUBLICERAD:

Carl-Göran Ljungberg

Ett mycket tråkigt besked har nått oss att advokaten Carl-Göran Ljungberg har avlidit i en ålder av 85 år. Han efterlämnar närmast hustrun Ulla och döttrarna Anna och Jenny med familjer.

År 1967 fick Carl-Göran en förfrågan från Carl Nyberg om att bli juridisk rådgivare åt bolaget Cejn och efter hand gå in som styrelseordförande. Detta uppdrag som styrelseordförande hade Carl-Göran i drygt 40 år och fortsatte sedan som juridisk rådgivare till bolaget resten av åren. När Carl Nyberg avlidit 1970, stöttade Carl-Göran nästa generation att fortsätta verksamheten. När Cejn satsade på exportverksamhet och bildade sina utländska bolag var Carl-Görans insats och engagemang till stor hjälp. Trots sin ålder var Carl-Göran lika engagerad, med klar hjärna och samma entusiasm som tidigare.

Vi är innerligt tacksamma för Carl-Görans fantastiska insats och engagemang, framförallt hans intelligens, empati, underfundighet och hans stora sociala kompetens. Med Carl-Göran försvann ett stycke Cejn-historia.

En god vän, fin kollega och ”bollplank” har lämnat oss i ljust och tacksamt minne bevarad. Våra tankar går nu till hustrun Ulla och döttrarna Anna och Jenny.

Inger Landgren

Marcus Allerbjer

Cejn AB

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.