Lindströms Bil prisade som bästa Toyota-återförsäljare

Näringsliv
PUBLICERAD:
Patrik Ottoson, platschef, Ulf Lindström, vd, Urban Lindström, försäljningschef, och Daniel Linder, chef servicecenter, tog gladeligen emot priset.
Foto: Privat
Lindströms Bil i Skövde har prisats som Sveriges bästa Toyota-återförsäljare.

Det var i tisdags som prisutdelningen skedde, vilken kom som en stor överraskning för samtlig personal.

– Vi hade bokat in ett annat möte med ledningen för Toyota Sverige och blev väldigt överraskade när de helt plötsligt dök upp 45 minuter tidigare med blommor, tårta värdecheck och champagne, säger vd Ulf Lindström.

De kunde meddela att företaget är den bästa Toyota-återförsäljaren i Sverige. För att få den utmärkelsen krävs höga omdömen i bland annat områdena kundnöjdhet och medarbetarengagemang.

– Jätteroligt och hedrande. Vi jobbar jättemycket med att kundupplevelsen ska vara bra. Det börjar redan med våra egna medarbetare. Känner de engagemang, trivsel och delaktighet så känner kunderna förhoppningsvis av det också.

Ulf säger också att de, sedan ett flertal år tillbaka, själva har satt upp ett antal mål, både konkreta och sådana om hur de ska jobba, med moroten att om de lyckades uppfylla dessa så skulle hela personalstyrkan på samtliga orter åka på en inspirations- och utbildningsresa till Japan - hemlandet för bilmärket. En resa som skulle ha genomförts 2020, men som är uppskjuten till 2022.

– Det kan mycket väl ha varit en stor anledning till att vi fick priset eftersom de värderingar som vi har jobbat efter stämmer överens med kriterierna, säger Ulf.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.