Mia Wallengren släpper sin tredje singel

Musik
PUBLICERAD:
Mia Wallengren släpper låten ”När jag går hem”.
Foto: Pressbild
Sångerskan Mia Wallengren släpper sin tredje singel. Det är låten ”När jag går hem”.

Mia Wallengren bor i Borås och jobbar som kulturchef på Falköpings kommun. Hon är även sångerska i Falköpingsbandet Odd Colors. Hon har skapat den nya låten tillsammans med producenterna och låtskrivarna Lasse Sandin och Perra Ljungberg. Enligt ett pressmeddelande handlar låten om en tjej som inte längre accepterar att bli sviken, ensam och övergiven. Hon har bestämt sig – hon ska bli fri.

– Det har varit så närande att få jobba fram en ny låt i studion. Det är aldrig riktigt tydligt hur låten blir förrän den är helt klar. ”När jag går hem” är liksom lite ledsam, men samtidigt stark. Jag tänker att den kan ge mod till de som behöver, säger Mia Wallengren.

”När jag går hem” är Mias tredje singel och släpps på Spotify fredagen den 26 mars. Tidigare har hon släppt ”Juni och jag” och ”Tro mig”.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.