Respekten för L är borta

Insändare
PUBLICERAD:
Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni.
Foto: Malin Hoelstad/SvD/TT

Jag har alltid sett upp till Liberalerna för deras syn att aldrig släppa in rasister i samarbete, men den tiden är nu förbi. En helomvändning där man öppnar för samarbete med ett parti som har sina rötter långt ner i den bruna smörjan. Att Liberalerna nu visar att de inte längre står upp för allas lika värde utan visar att man kan acceptera främlingsfientlighet är inte längre en oro jag haft utan ett faktum. Respekten för detta parti är numera som bortblåst och nu är det dags att visa att det finns alternativ där man aldrig kommer låta rasister få inflytande.

Rickard Ornblad (V)

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.