Vårpromenad vid Karstorp

Läsarnas
PUBLICERAD:

Torsdagen den 25 mars samlades ett 20-tal från föreningen Aktiva Seniorer utanför stora Coop och gick sedan en cirka 6 km lång promenad. Vi gick genom Karstorps kolonistugeområde och vidare ner till Karstorps badplats. Där stannade vi för en fikapaus i solsken (men också blåst).

Efter fikat fortsatte vi utmed sjön bort mot Billingehov. I några soldränkta backar såg vi vårens första blåsippor. Efter cirka två timmar var vi tillbaka vid stora Coop. Någon timma senare kom regnet så vi hade ju faktiskt trots blåsten tur med vädret.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.