PRO Skultorp ordnade påskpromenad

Läsarnas
PUBLICERAD:

PRO Skultorps första utomhusaktivitet för 2021 var en påskpromenad i utkanten av Skultorp och var rullatorvänlig. Den genomfördes med två grupper med max åtta personer enligt restriktionerna. En grupp på förmiddagen och en på eftermiddagen.

Båda grupperna fick åtnjuta solen med varma vindar under promenaden och vid en paus i ett skogsparti fick de smaka på en god påskfika med hembakat. Föreningens bagerska Inger Nordin stod för dessa delikata bakverk. Dagen till ära hade vi lånat det nyinköpta PRO-tältet från PRO-distriktet. Fungerade mycket bra att ha serveringen under tak. En och en fick gå och hämta sig sin fika. Vi kan rekommendera att boka in sig på att låna tältet, det var lätt att sätta upp. Deltagarna var glada att träffas på ett säkert sätt och såg fram emot att kunna göra det fler gånger enligt vårt utomhusprogram med de restriktioner som gäller.

Familjerna Larsson och Nordin fick ett stort tack för deras insats med tältet, fika och genomförande. Avslutningsvis fick alla deltagarna var sin påskbukett och önskades glad påsk.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.