Hoppa till huvudinnehållet

Skövde HF vann första ronden i kvalspelet

Publicerad:
Skövde HF besegrade HK Aranäs i den första kvalmatchen till SHE.
Skövde HF besegrade HK Aranäs i den första kvalmatchen till SHE. Foto: Oscar Rickstrand

Skövde HF besegrar HK Aranäs med 26-22 (15-12) i den första kvalmatchen till SHE. Skövde HF ledde genom hela matchen men Aranäs bjöd motstånd ända in i det sista. Skövde HF leder nu med 1-0 i matchserien som avgörs i bäst av fem. Nästa match spelas på tisdag i Idrottshallen i Skövde. SLA rapporterade direkt ifrån matchen i Kungsbacka. Se vad som hände nedan.

SLA Sportpodd: Avgörandet, Willes val och Teddy BergqvistSHF redo för kval: "Kan inte skylla på det"Aranäs inför kvalet: "Är inte rädd för Skövde"Inför HK Aranäs–Skövde HF

Artikeltaggar

HandbollHK AranäsSHESkövde HF

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.