1-milavandring i Odensåker

Läsarnas
PUBLICERAD:
Foto: Sune Svensson

Påskvandringen från Logården i Odensåker fick det bästa tänkbara vädret med strålande solsken, lite kyligt till att börja med. 231 personer kom till start för att vandra 1 mil eller 5 kilometer. Det är gammal kulturbygd runt hela Odensåker. Deltagarna uppskattade att de fått en fin omväxlande vandring förbi de gamla byggnaderna nedanför Odensåkers kyrka, på små byvägar, i fina skogsområden och slutligen utmed sjön Östen och naturreservatet med alla enbuskar och fina gångvägar. Efter vandringen smakade det bra med kaffe, inplastade smörgåsar och kaka som serverades av Christina och Inger och som kunde intagas vid många bord utomhus för att alla skulle kunna hålla avstånd. Nästa vecka startar 1-mila från SMU-stugan, Fröstorp, Tibro (vid Rankåsområdet), med Tibro AIK Friidrott som arrangör.

Dagens vinnare: Carina Pettersson, Cecilia Michael, Elisabeth Lager, Thomas Andersson, Per-Åke Johansson, Börje Gustavsson, Anna-Lena Karlsson, Ingrid Österström, Alvin Johansson, Bengt Hildingsson, Maggan Kristiansen, Kristina Lindahl, Magnus Källgård, Jonna Jernberg, Christina Welin, Claes Jakobsson, Marita Jacobsson och Carina Wideqvist.

Outhämtade vinster: Blåprickig lott, serie R nr 58 och 140.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.