Nya ägare till Grahns konfektyr

Näringsliv
PUBLICERAD:
Grahns konfektyr AB har fått nya ägare.
Foto: Anneli Malm
Grahns konfektyr AB i Skövde har fått nya ägare.
Bayn group/Humble group har köpt företaget och de kommande åren väntar satsningar på kapacitetsökningar.

Grahns konfektyr AB skriver i ett pressmeddelande att den 16 aprilundertecknades ett avtal om överlåtelse av aktierna i företaget från nuvarande ägarna till Bayn group/Humble group.

”I och med förvärvet får Grahns tillgång till viktig kompetens och råvaror för bolagetsresa mot bredare sortiment av nyttigare ’livsstilsgodis’, samt ett brett distributionsnät i stora delar av världen. De tidigare ägarna har samtidigt tecknat 3-åriga anställningskontrakt i ledande positioner i bolaget vilket betyder att verksamheten kommer att drivas vidare med ’business as usual’”, skriver man i pressmeddelandet.

Satsningar på kapacitetsökningar kommer att genomföras kommande årvilket kommer innebära att det skapas ett antal nya arbetstillfällen på fabriken.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.