Ta kontakt med ingenjörsföretagen

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten tycker att högskolan ska ta kontakt med alla ingenjörsföretag i Skövde med omnejd för att förvissa sig om vad som behövs för kunskaper.
Foto: Joacim F Kaiberger
Replik till Anna Runnemalm, prefekt vid Institutionen för ingenjörsvetenskap, His.

Tycker prefekten börjar med att ta kontakt med alla ingenjörsföretag i Skövde med omnejd för att förvissa sig om vad som behövs för kunskaper. Min känsla är att vi ingenjörsföretag får stå för den anställdes utbildning i många delar - eftersom de kunskaper skolan lärt ut inte passar in eller saknas i deras utbildning. Har inte under alla år fått någon fråga från Högskolan i Skövde, däremot har Jönköping frågat och intresserat sig häruppe i Skövde. Ni har inte gjort någon research alls hos oss.

Ingenjör med 25 år i branschen

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.