Uggla klar för Törebodafestivalen 2022

Musik
PUBLICERAD:
Magnus Uggla är klar för Törebodafestivalen 2022.
Foto: Anders Wiklund/TT
Under onsdagen presenterades den andra artisten för Törebodafestivalen 2022.

Historien fortsätter att upprepa sig själv, precis som inför årets upplaga är det Magnus Uggla som släpps som artist nummer två till nästa års festival. Uggla, som skulle ut på turné i sommar, har valt att skjuta fram den till 2022 och kommer då gästa Töreboda på ett av sina turnéstopp. Förutom Magnus Uggla som äntrar scenen fredagen den 8 juli är även The Ark klara för festivalen.

– Uggla och The Ark starka headlines som redan nu ger en trygghet för festivalen, säger Per Ottosson på festivalens hemsida.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.