Han tar över stafettpinnen på Volvos motorfabrik

Näringsliv
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Bjarne Hammar är ny platschef på Volvo.
Foto: LARS ARDARVE/Pressbild
Den tillförordnade platschefen för Volvo Cars motorfabrik i Skövde får ta över stafettpinnen permanent. Bjarne Hammar ersätter Lena Bergqvist som lämnade bolaget i våras.

Bjarne bor i Jönköping och började på Skövdefabriken 2017 som logistikchef, skriver Volvo i ett pressmeddelande. Han kliver in som platschef i en tid då mycket är på gång, som har mycket att göra med att fabriken ska börja tillverka elmotorer.

– Bjarne är rätt kandidat att leda Skövdefabriken in i nästa framgångsrika kapitel. Ledningsgruppen och jag kommer att ge Bjarne vårt fulla stöd och jag är övertygad om att han kommer att göra ett utmärkt jobb för bolaget och alla anställda i Skövde, säger Michael Fleiss, Head of Powertrain Engineering Sweden AB, i pressmeddelandet.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.