Sunny Dancers släpper ny musik

Musik
PUBLICERAD:
Sunny Dancers med Jesper Liljegren och David Seiving släpper en ny singel.
Foto: Elin Antonius
Låtskrivarduon Sunny Dancers - Jesper Liljegren och David Seiving från Skövde, släpper en ny singel.

”Magic & Wonder (Oomph)” heter låten som släpps fredagen den 23 juli. Som namnet antyder så leker duon med det engelska uttrycket Oomph, som används för att beskriva när något eller någon har det där lilla extra, skriver de i ett pressmeddelande.

– Jag menar att hemligheten bakom lycka finns i de små sakerna i livet. Att se och uppmärksamma det vackra runt omkring oss, i vardagshändelser och i mötet med andra. Samt att vara med och skapa det genom de val du gör och hur du agerar. Om man lever med en förväntan att uppleva “Magic & Wonder” och går den extra milen för att sprida det och hjälpa andra så ger det oomph i både mitt och andras liv. Det är vad Magic & wonder (Oomph) både handlar om och vill bidra till, säger David i pressmeddelandet.

De debuterade 2020 med låten ”Feel Like Moving” i musiktävlingen P4 Nästa där de tog sig till Skaraborgsfinalen. De har mer musik på gång i höst.

– Jesper och jag kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt. Vi är båda fulla av idéer och vana producenter så det blir en härlig dynamik i studion. Att vi har väldigt kul under skapandet hoppas vi hörs i musiken.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.