Vänliga människor i Skövde

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten fick hjälp att byta däck.
Foto: Helena Landstedt

Jag har bott i Skövdetrakten i cirka 2,5 år och trivs, men hör ofta att folk påstår att folk är så vänliga här. Jag har nog börjat tycka så också. Men det som har övertygat mig var när jag fick punktering vid infarten till Skövde och började plocka fram verktygen för hjulbyte. Det gick väl sådär då jag hindrades av mina kryckor.

Då överraskades jag av att en främmande man stannade sin bil, satte på varningssignalerna och frågade om jag behövde hjälp, vilket jag förvånat tackade ja till. Efter en kort stund var allt klart.

Vi presenterade oss och jag tackade så mycket för all hjälp som jag hade fått utan att be om det. Jag har rest mycket och har även bott på många platser, men har nog aldrig mött ett så vänligt och hjälpsamt folk någonstans i världen.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.