Säsongsstart för 1-milavandring

Läsarnas
PUBLICERAD:
1-milavandring i trakterna runt Åbrovallen.
Söndagen den 15 augusti var det säsongsstart för höstens 1-milavandringar med Ulvåkers IF som arrangör. Solen gömde sig bakom molnen och vädret var perfekt för vandring som mestadels gick i skogen.

1-mila och fem kilometer startade på samma sträckning i drygt tre kilometer, men sedan gick den korta banan in på tipspromenadsrundan medan milen tog en längre runda i skogen. Efter saftkontrollen fortsatte 1-milarna vandringen på en av alla de skogsvägar som finns runt Åbrovallen innan även de anslöt på tipspromenadsrundan. Sista sträckan fram till mål var gemensam för alla.

Nästa vandring startar från klubbstugan i Värsås med IFK Värsås som arrangör.

Dagens vinnare: Jouko Ojala, Gunilla Engström, Karin Persson, Lennart Olsson, Lena Johansson, Pia Hammarsten, Ann-Kristin Landenmark, Marita Nilsson och Urban Eklund.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.