Hoppa till huvudinnehållet

Ny hamburgerrestaurang öppnar i Commerce

Publicerad:
I oktober öppnar Bastard Burgers i Commerce. Centrumchefen Caroline Rönnborg är glad över att hamburgerkedjan väljer att etablera sig i köpcentrumet i centrala Skövde.
I oktober öppnar Bastard Burgers i Commerce. Centrumchefen Caroline Rönnborg är glad över att hamburgerkedjan väljer att etablera sig i köpcentrumet i centrala Skövde. Foto: Commerce

Det händer mycket i Commerce nu. Senast i raden av nya hyresgäster är Bastard Burgers som i höst öppnar i en lokal mot Rådhushusgatan. ”Vi ser verkligen fram emot att etablera oss i Skövde” säger Björn Havden, Bastard Burgers.

Skövdes nya hamburgerrestaurang kommer att öppna i lokalen mot Rådhusgatan där Redfellas tidigare låg.

Företaget säger i ett pressmeddelande att de har fått tillgång till lokalen och påbörjat ombyggnationerna för att förvandla lokalen till sitt renodlade streetfoodkoncept.

Öppnar i oktober

Lindex flyttar in i Commerce i höst

”Här kommer gästerna kunna äta smash burgers på svenskt nötkött, handgjorda shakes, Sveriges största veganska utbud och välgjorda barnburgare i en miljö inspirerad av New Yorks burgarhak”.

I oktober hoppas Bastard Burgers kunna välkomna de första gästerna.

– Vi ser verkligen fram emot att etablera oss i Skövde! Västergötland är en del av Sverige där vi ser flera intressanta etableringar framöver. Den här etableringen har gått snabbt framåt och vi öppnar vår restaurang mitt inne i centrala Skövde. Vi ser väldigt positivt på fastighetsägaren Skandia Fastigheters planer för köpcentrumet, säger Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers, i pressmeddelandet.

H&M-butiken i Commerce stänger i sommar

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja från Norrland som under året öppnar sin 60:e restaurang.

”Otroligt kul”

Caroline Rönnborg, centrumchef Commerce, är nöjd med att Commerce får ytterligare en ny hyresgäst.

– Otroligt kul att Bastard Burgers väljer att etablera sig hos oss. Vi vet att konceptet är mycket uppskattat sen tidigare och vi tycker såklart det är kul att vi kan erbjuda deras unika koncept och varumärke hos oss som ytterligare en anledning till att besöka city, säger hon i ett pressmeddelande.

Mer på gång?

Caroline Rönnborg - ny centrumchef på Commerce

– Dialogen med Bastard Burgers har gått snabbt och affären är nu i lås. Hamburgerrestaurangen blir ett fantastiskt tillskott till köpcentrumet och till city.

Caroline Rönnborg välkomnar Bastard Burgers, liksom övriga etableringar som nyligen avslöjats - Lindex och CoffeHouse är på väg in, och nyligen har både Pucca Nails och Sushi Yama öppnat. Hon hoppas också att ”mer ska gå i lås i höst”.

Under sommar har dock H&M lämnat köpcentrumet.

Artikeltaggar

CommerceNäringslivSkövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.