Tibro naturskyddsförening hade årsmöte

Familj
PUBLICERAD:
Tibro naturskyddsförening har haft fladdermusexkursion under året.
Tibro Naturskyddsförening har haft årsmöte och det framkom att trots pandemitider har verksamheten under året 2020 fungerat bra och med godkänt antal deltagare varje gång.

Fladdermusexkursionen, Karlsborgs Fästning i januari, ugglekvällen i mars, natur och kulturvandringar under våren, naturnatten på Kråk och Rankåspromenaden kunde genomföras.

Man har deltagit på förberedande möte med kommunen angående Bjurbacks kulles framtid. Liksom påpekat för Trafikverket angående sandödleförekomst i järnvägsbanken Karlsborg-Tibro eftersom järnvägen skall rivas.

Under årsmötet godkände man verksamhetsplan för 2021-2022 och som ordförande för perioden 2021-2022 omvaldes Gillis Edman. I övrigt omvaldes samtliga i styrelsen. Maria Mako, Lisbeth Petersson Wennberg, Rose-Marie Edman, Charlotte Sandkvist, Ann Bertilsson och Marie Eisresiö är kvar sen förut. Suppleanter omvaldes Birgitta Augustsson, Karin Gunnarsdotter, Jens Sandgren och Agnetha Persson är kvar sen förut.

Närmast i programmet står Rankåspromenaden den 17 oktober och planerad fladdermuslyssning lämplig kväll någon gång mellan september och november månad.

För övrigt ser vi framåt med stort intresse på framtida natur och miljöarbetet i kommunen och närliggande områden och hoppas att medlemmarna stöder samt gärna deltar i vårt arbete.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.