Mållöst mellan Ekedalen och Ulvåker

Publicerad:
Ekedalen spelade lika mot Ulvåker

Varken hemmalaget Ekedalen eller bortalaget Ulvåker lyckades spräcka nollan i fredagens match i division 4 Västergötland norra herr i fotboll. Matchen slutade 0–0.

– Vi gör en bra match rakt igenom. Det är mycket stabilt bakåt och vi släpper till få målchanser. Vi för matchen och driver på och tar ett stort grepp om matchen. Vi spelar oss fram till många målchanser, men det är som att det ligger en förbannelse över målskyttet. Bollen vill inte in tyvärr. Stor eloge till Ulvåkers målvakt som gör en mycket fin match och räddar sitt lag flera gånger. Vi kommer att arbeta vidare, det kommer att lossna framåt. Så länge vi fortsätter att stå för stabila, bra insatser så måste vi få utdelning, kommenterade Ekedalens tränare Mikael Smedberg efter matchen.

Ekedalen har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Ulvåker har sju poäng.

Nästa motstånd för Ekedalen är IFK Mariestad. Lagen möts fredag 27 augusti 18.15 på Lekevi IP.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland norraEkedalenFotbollIdrottsparkenUlvåkers IF

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare