SKPF-avdelning 37 på resa

Publicerad:
Några av deltagarna får information på Venus chokladfabrik.

SKPF avdelning 37 Skövde har varit på en resa med ett 30-tal deltagare, den första aktiviteten sedan coronapandemin ställde till det.

Dagens första stopp var Askersund, där man besökte Venus choklad. Där blev det information om företaget samt provsmakning av deras goda choklad. När alla inköp var avklarade så gick färden vidare till Motala motormuseum där deltagarna fick en guidad tur. Det fanns mycket att se på. Bland annat tv-apparater, radioapparater, motorcyklar, gamla bilar som ett antal kändisar har ägt och mycket mera.

Efter lunch gick färden vidare till dagens sista stopp som var Brostorps Gårdsmejeri i Ydre. Där gör de inte bara ostkakor utan även en del dessertostar. Som pricken över i så fick deltagarna inta sitt eftermiddagsfika här. När alla inköp var klara så var det dags att åter styra kosan mot Skövde efter en trevlig utflykt.

Artikeltaggar

FamiljLäsarnas

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare