Strokeputtarna firade tio år

Läsarnas
PUBLICERAD:
Strokeputtarna jubileum lockade ett 40-tal deltagare.
Stort kalas med ”pumpa och stått” var det den 18 augusti 2021 när Strokeputtarna firade 10-årsjubileum.

Ett 40-tal medlemmar från Falköping, Tidaholm och Skövde hade hörsammat inbjudan. Det hela började i Broddetorp, hos skrotkonstnären Gert Van der Vossen, som tog emot och visade sina eminenta konsthantverk.

Sedan fortsatte färden till Löfwings atelje & krog där en superbt god lunch serverades. Alla var mycket nöjda med arrangemanget som nätverket Skövde anordnat.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.