1-milavandring i strålande solsken

Läsarnas
PUBLICERAD:
Det bjöds på fint väder under vandringen.
I lagom vandrarväder och strålande solsken gick söndagens 1-milavandring och 143 personer kom till start.

Eva Axelsson hade lagt en fin varierad bana med många nya delar. Banan var 11,3 kilometer och den gick på skogsvägar, stigar, utmed bebyggelse och åkermark. De som gick korta banan (6,3 kilometer) hade samma utgång som 1-milarna i cirka fem kilometer innan 1-milarna försvann ut på ytterligare en slinga.

Nästa söndag startar 1-mila och fem kilometer från Fagervi IP med Fagersanna IF som arrangör.

Dagens vinnare: Adam Jonsson, Camilla Rydberg, Conny Nilsson, Ingela Borg, Rea Ojala, Anita Nohlberg, Marita Nilsson, Maria Svensson, Ann-Katrin Larsson, Maria Persson, Malte Larsson.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.