Premiär för nytt matställe i Commerce

Publicerad:
Area manager Yiannis Vamvakos, skiftledare Simone Andersson och öppningsansvarige Josef Haddad är glada för nyöppningen i Commerce. Foto: Roland Svensson

En ny hamburgerrestaurang har öppnat i Commerce när Bastard Burgers slog upp entrén till ombyggda lokaler under lördagen. Företaget är en snabbt växande streetfoodkedja från Norrland.

Ytterligare en hamburgerkedja etablerar sig i Skövde när norrlandsföretaget Bastard Burgers har nyöppnat i Commerce. Den nya hamburgerrestaurangen som öppnade under lördagen ligger i den lokal mot Rådhusgatan där Redfellas tidigare låg.

– Det är den 52:a restaurangen i ordningen som vi öppnat idag, och vi ser fram emot starten i Skövde, säger Josef Haddad som är ansvarig för nyöppningar i landet.

Företaget startade i Luleå 2016 och har sedan dess har hamburgerkedjan växt till sig med restauranger från norr till söder i Sverige, dessutom har man öppnat en hamburgerkrog i Oslo.

– Vi serverar smash burgare på nötkött från Norrland och samtidigt har vi en stor vegansk meny, bland annat med handgjorda shakes. I princip går hela menyn att få som ett veganskt alternativ.

Den ombyggda restaurangen har stilmässigt hämtat inspiration från hamburgerställen i New York med sitt streetfood-koncept.

Artikeltaggar

CommerceKrogarMat och dryckSkövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare