Nytt företag startas i Falköping – Braceforimpact Kommanditbolag

Publicerad:

Företaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning:

"Bolaget har till ändamål att i vinstsyfte bedriva tävlings och avelsverksamhet med travhäst hos anlitad professionell tränare."

Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 17 september och har sitt säte i Falköping.

Magnus Eriksson, 57 år, Ulf Gustafsson, 56 år, Claes Gustavsson, 59 år, Anders Lennart Hjalmarsson, 51 år, Per Ivan Roland Larsson, 74 år, Ulf Larsson, 62 år, Bengt Olof Persson, 76 år, Karl Henrik Niklas Persson, 50 år, Daniel Stensson, 47 år, Rickard Svanstedt, 32 år, och Jimmy Claes Stefan Svantesson, 54 år, är alla kommanditdelägare.

Artikeltaggar

BroddetorpNäringslivNya företagVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare