Seniorer på kulturresa i Värmland

Läsarnas
PUBLICERAD:
SPF Seniorerna Tibro besökte Lars Lerins konstutställning.
SPF Seniorerna Tibro har varit på resa till Karlstad och Lars Lerins konstutställning på Sandgrund.

50 betagna resenärer såg hur Lerin gestaltar det nordiska landskapet med ett personligt bildspråk och ljussättning. Små detaljer som dagboksanteckningar, en mus eller hans katt, som spatserat över en tavla, som ligger på tork är bara något av hans signum. Lars Lerin är också en duktig författare och känd från olika TV-serier.

Lunch intogs på Värmlands museum och restaurang Matbruket.

Efter lunchen gjordes ett hemligt besök i Hagfors och Monica Zetterlunds museum. Vi togs emot av tre guider, varav en var Monicas 81-åriga syster. Mycket sevärt även det!

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.