Vandring i strålande solsken

Läsarnas
PUBLICERAD:
Söndagens 1-milavandring lockade 132 deltagare som fick en omväxlande vandring runt i Horns by i ett underbart höstväder.

Både milen och 5 kilometersspåret hade samma sträckning upp över åsen vid bygdegården, över Tidanvägen mot Östen genom skogsområden och öppna fält. Efter det gick vi in på Backvägen där Rose-Lill serverade saft och vatten vid vätskekontrollen. Spåren gick över fälten och upp i skogen mot bygdegården, där de olika banorna delade sig.

Efter vandringen passade det bra med nybakat hällbröd och kaffe eller något annat gott. Då det var ”Skördefest runt sjön Östen” fanns det även mycket att titta på och många vandrare passade på att göra inköp av diverse slag.

Överlag var alla vandrare nöjda och tyckte att det hade varit en väldigt fin vandring. En eloge till bland annat Lennart, som hade varit ute och plockat undan grenar på stigarna efter den avverkning som varit tidigare i veckan.

Nästa söndag startar 1-mila från Skogsbovallen i Tidavad med Tidavads IF som arrangörer.

Dagens vinnare: Sten-Erik Lejerskog, Börje Johansson, BOA, Carina Otter, Stig Magnefors, Margareta Persson, Malin Eklund, Christina Svensson, Sivan Gustafsson och Nathalie Johansson.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.