Nya ägare till fastigheten på Eklundagatan 8 i Floby – 860 000 kronor blev priset

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på adressen Eklundagatan 8 i Floby är nu klar.

Nya ägare är Karl-Heinz Kampfmann och Sebastian Mathias Fischer och säljare är Folke Johanssons dödsbo. Huset har en boyta på 80 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i oktober 2021 och priset blev 860 000 kronor.

Nyligen såldes ett annat hus bara några hundra meter bort, på Ekvallsgatan 3. Priset blev där 300 000 kronor, för ett något mindre hus på 77 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFalköpings kommunFastighetsaffärerFlobyVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare