Aktiva seniorer besökte Naturmarken

Läsarnas
PUBLICERAD:
En grupp från föreningen Aktiva seniorer tog en promenad i Naturmarken vid Cementa.

Gruppen samlades en dimmig, disig och lite regnig förmiddag på Coops parkering, och gick därefter gick längs Södra Bergvägens kant till starten för Naturmarken. Promenadslingan i Naturmarken har iordningställts av Cementa och var klar i april 2015. Detta med anledning av att brytningen av kalksten har flyttats.

Vid slutet av promenadslingan intogs det medhavda fikat vid de stenblock som iordningställs som rastplats. Efter fikastunden fortsatte promenaden på gångvägen nära Cementas fabrik innan gruppen kom fram till den nedlagda järnvägen som gått mellan Skövde och Axvall.

Man gick någon kilometer på denna sträcka och tog sedan av till en liten stig, som leder fram till Våmbs by. Efter promenaden åkte några till golfrestaurangen för att äta lunch.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.