Höstmöte med PRO Skövde

Publicerad:

Ett 60-tal medlemmar kom till PRO Skövdes höstmöte i Frejasalen den 2 november.

Mötesordförande var Ingegerd Wikström och sekreterare var Leif Knutsson. På mötet valdes en ny valberedning samt att man fattade beslut om verksamhetsplan och budget. På mötet serverades som vanligt hembakt fika av kaffekommittén.

Ett speciellt tack riktades till bakgruppen som ordnat med det hembakta fikabrödet. Efter alla beslut var det dags för dragning av lotteriet då många fina vinster delades ut till vinnarna.

Artikeltaggar

FamiljLäsarnas

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare