Kenneth Holmström bjöd på välkända örhängen

Läsarnas
PUBLICERAD:
Musikern Kenneth Holmström underhöll på musikafton hos Mölltorps Hembygdsförening.

Mölltorps Hembygdsförening arrangerade tisdagen den 26 oktober en musikafton på Mölltorps Museum. För musiken svarade Kenneth Holmström som är medlem i hembygdsföreningen och som spelat i dansbanden Decibel och Drifters. Kenneth spelar gitarr, klarinett, saxofon och sjunger.

Kenneth spelade många välkända örhängen, bland annat: ”Leende guldbruna ögon”, ”Kan man älska nå’n på avstånd”, ”Klarinettpolka”, ”Det var dans på Brännö Brygga” och ”Corina Corina”. Britta Axelsson fyllde år och hon hyllades med ”Jag må hon leva”.

Erika Fredholm har gett en fin gåva till Mölltorps Museum, en 200 år gammal skänk i fint skick, och hon redogjorde för historien kring skänken.

Ordföranden Gunnar Ekfeldt informerade om att det under pandemin inte varit några aktiviteter i hembygdsföreningen men nu när restriktionerna har släppts rejält kan arrangemang åter göras och dagens musikafton är den första i Mölltorp efter det att pandemin minskat.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.