På promenad med Aktiva seniorer

Läsarnas
PUBLICERAD:
Aktiva seniorer gick häromdagen en promenad och åt lunch tillsammans.

Medlemmar från föreningen Aktiva seniorer samlades på parkeringen vid Sjötorpssjön i Skultorp för sedvanlig promenad. Efter några backar i det kuperade området kändes det att pulsen hade ökat betydligt. Området inbjuder verkligen till härliga promenader i blandad gran- och tallskog.

Därefter var det dags att bege sig till Vägkrogen i Skultorp för en efterlängtad lunch, och som vanligt var alla nöjda med maten som serverades.

Under kaffet berättade Peter, som är en av delägarna, hur han kom in i kockyrket som 14-åring. Han berättade även om nervositeten för hur omdragningen av väg 26 skulle påverka Vägkrogen men enligt Peter så var det bara ett par dagar man kunde se en minskning av antalet kunder.

Nästa torsdagspromenad blir på Billingen.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.