PRO på resa i Tyskland

Läsarnas
PUBLICERAD:
PRO Skövde reste i början av november till Tyskland med Resemakarn.

Det var 23 medlemmar som var med på den två dagar långa resefesten till Burg i Tyskland. På grund av covid blev det några färre deltagare än planerat.

Bussen gick tidigt från Skövde med stopp för fika i Björkäng. Därefter gick resan mot Helsingborg och färjan till Helsingör, och vidare till Rödby – Puttgarden.

På hotellet i Burg fanns Resemakarns resemässa där resmål presenterades och där man kunde boka nästa års resor. På kvällen serverades en stor middagsbuffé, och underhållningen bestod av musik och show med Lilla Bandet. Efter frukostbuffén körde bussen oss till Fleggard som hade trevliga provningar med utvalda drycker.

Sent på kvällen anlände bussen åter till Skövde med ett gäng mycket nöjda PRO-are, och busschauffören Anders tackades av PRO:s reseledare Göran Hermansson.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.