Hoppa till huvudinnehållet

Helgenkäten: Har du fyndat på Black Friday?

Publicerad:
Stefan Dryzek, Tidan: Nej, jag handlar oftare på nätet. Där kan man hitta billiga kläder och skor. På grund av pandemin är det inte bra ekonomi, därför tror jag många handlar på nätet.
Stefan Dryzek, Tidan: Nej, jag handlar oftare på nätet. Där kan man hitta billiga kläder och skor. På grund av pandemin är det inte bra ekonomi, därför tror jag många handlar på nätet. Foto: Amelie Länsberg Rylander
Solveig Karlsson, Skövde: Nej. Jag handlar sällan på rea, jag springer inte och letar efter grejer. Jag köper bara det jag behöver, det nödvändigaste.
Solveig Karlsson, Skövde: Nej. Jag handlar sällan på rea, jag springer inte och letar efter grejer. Jag köper bara det jag behöver, det nödvändigaste. Foto: Amelie Länsberg Rylander
Pia Isgren, Mariestad: Nja, fyndat vet jag inte men... Jag har köpt en kudde, men det hade jag planerat innan. Jag tycker Black Friday är onödigt och lockar folk att köpa onödiga saker. Det är inget viktigt för mig.
Pia Isgren, Mariestad: Nja, fyndat vet jag inte men... Jag har köpt en kudde, men det hade jag planerat innan. Jag tycker Black Friday är onödigt och lockar folk att köpa onödiga saker. Det är inget viktigt för mig. Foto: Amelie Länsberg Rylander
Elias och Christina Abbo, Skövde: Ja, vi köpte kläder till mina barn. Jag tycker det är bra med Black Friday, vissa butiker har riktigt bra erbjudanden, upp till 40%, men andra butiker har nästan inget alls.
Elias och Christina Abbo, Skövde: Ja, vi köpte kläder till mina barn. Jag tycker det är bra med Black Friday, vissa butiker har riktigt bra erbjudanden, upp till 40%, men andra butiker har nästan inget alls. Foto: Amelie Länsberg Rylander
Jenny Birgersson, Timmersdala: Ja, jag har köpt en doppresent. Men jag shoppar inte mer än jag brukar, jag gör det jag ska och sen åker jag hem igen.
Jenny Birgersson, Timmersdala: Ja, jag har köpt en doppresent. Men jag shoppar inte mer än jag brukar, jag gör det jag ska och sen åker jag hem igen. Foto: Amelie Länsberg Rylander

Artikeltaggar

Black fridayCommerceElins EsplanadMänskligt

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.