Hoppa till huvudinnehållet

Lantbruksfastighet i Lerdala såld för 6 400 000 kronor

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt lantbruksfastigheten Orresäter 3:5 i Lerdala av Anders Mattias Lång och Anna Cathrin Elisabeth Lång.

Nya ägare är Erik Anders Valfrid Palmqvist, 34, och Emma Maria Johanna Lantz, 31, sedan tidigare boende på just Orresäters Kvarn. Priset blev 6 400 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i november 2021. Huset är 174 kvadratmeter stort och byggdes 2001.

I fastigheten ingår en ekonomibyggnad på 346 kvadratmeter, 2 hektar betesmark och 4 hektar åkermark.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerLerdalaSkövde kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.