Hoppa till huvudinnehållet

Somby förlorade mot Kristianstad

Publicerad:
Tindra Sahlin Wallenius gjorde 13 mål mot Kristianstad.
Tindra Sahlin Wallenius gjorde 13 mål mot Kristianstad. Foto: Erica Augustsson

Somby svarade för en stark upphämtning, men förlorade till slut mot IFK Kristianstad på bortaplan. Hemmalaget vann med 31–25.

Det blev förlust för Somby/Skövde borta mot IFK Kristianstad. I paus ledde Kristianstad med 16–1, men 13 minuter in på andra halvlek var Somby tillbaka i matchen när Tindra Sahlin Wallenius, som för övrigt gjorde 13 mål i matchen, gjorde 20–20.

Bättre än så blev dock aldrig söndagseftermiddagen för Somby för Kristianstad gjorde då fem raka mål och efter det kunde Somby inte resa sig på nytt. Somby ligger sist i tabellen med en seger på nio matcher. Tabellen toppas av Ystads IF.

Mål: HF Somby/Skövde: Tindra Sahlin Wallenius 13, Tinna Örtemark 4, Isabelle Mörtsjö 4, Rebecca Kavak 2, Irma Hjorvard 2.

Artikeltaggar

HandbollSomby/Skövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.